A Sony szerint jól fog fogyni a PlayStation VR Fogyni vr

Fogyni vr, Vr fogyni - Gu egészségügyi fogyás

Tartalom

  Startlap Vásárlás Fogyni vr.

  3 hét karcsúbb

  Fogyj vr headset Fogyni vr virtuális valóság betört a fitnesz világába is bubba Egészség Felejtsd el az edzőtermet: a virtuális valóság és a fitnesz összevonásával egy új dimenzió nyílik meg a sportolni, fogyni vágyók előtt, és még élvezni is fogod. A technológiai evolúció olyan mértékben képezi részét a mindennapi életünknek, hogy mára már a fitneszipar is igyekszik egyre nagyobb mértékben kihasítani belőle a részét és ezáltal új élményekkel gazdagítani a konditerembe járókat.

  Ennek lehet egy új eleme az eddig csak a játékiparban domborító VR virtuális valóságamit a Boss Magazine, mint fogyni vr nagy életmódtrendje tálal.

  nagy zsírégetés

  A technológia már régebb óta szervesen beépült a konditermek világába, gondoljunk csak az edzés monotonitását megtörni szándékozó tévékre vagy hangszórókra, ám ezek a VR élményhez képest jelentéktelennek fognak tűnni.

  Ez azért lehetséges, mert a VR technológia elsősorban az erő és a súlyellenállásra fókuszál a kardió helyett.

  fogyás scottsdale

  De mégis mifélék lehetnek ezek a VR programok? Van köztük például olyan, amelyik a repülést, a szabadesést, illetve a zuhanást szimulálja, ráadásul a felhasználók még egymással is versenyezhetnek benne.

  ehet zabkását fogyni