Csakra diéta - Női Portál

Napfonat fogyás

Csakra diéta

Szerkesztő: Somogyi Rita Az energia az ismert világegyetem minden egyes dolgában megtalálható, az emberi lényektől kezdve, addig a székig, amin ülsz.

A csakra pontok bizonyos mértékben meghatározzák, hogyan érzed magad. A csakrák olyanok, mint az energiaörvények, amelyek a testünkben forognak.

napfonat fogyás

Ezek az energiaközpontok eltorlódhatnak és nehézkessé válhatnak időnként, így az életünk bizonyos részeit is ilyenné tehetik. Az is lehetséges, hogy túl gyorsan örvénylenek és túlreagálják a dolgokat, ami szintén egyensúlytalanságokhoz vezethet. Így a megfelelően kiegyensúlyozott csakrarendszer elérésére kell törekednünk, annak érdekében, hogy egészségesnek és harmonikusnak érezhessük magunkat minden szinten.

Fájdalom a nappingózás vereségében Ébreszd fel a belső harcosod, és ismerd meg az árnyoldalad! Kellemetlen érzés a napfonat összefüggésben lehet a következő patológiás folyamatok: cystitis, urethritis, a problémák a részét a női nemi szervek, vakbélgyulladás, hashártyagyulladás, bélbetegség. A napplexus felett megbetegedhet ilyen okokból: tüdőbetegségek, pleura, nyelőcső, szív, membrán. Ha kellemetlen érzés jelenik meg a bal oldalon, gyanú, hasnyálmirigy, bal vese esetén gyanakodhat.

Minden csakra egy bizonyos színnel működik leginkább. A piros a Gyökér - ami a gerinc alapjánál található.

napfonat fogyás

Olyan, mint a fák gyökerei, amik a Föld szívébe ássák magukat. Fizikai kapcsolat: láb, lábfej, gerincalap, csontok, vese Ha kiegyensúlyozatlan: instabil, bizonytalan, éhség érzet, súlynövekedés, székrekedés, arthritis, gerincfeszültség, térdproblémák Szín jelentése:alapozás, a stabilitás, kitartás, motiváció, önbizalom, célok, szenvedély, izgalom 2.

A narancssárga a Szakrális, ami körülbelül 2 hüvelykkel a köldök alatt található.

 • Napfonatcsakra (Manipura) meditáció | Lengyel Kriszta
 • Napfonat csakra erősítő, harmonizáló ásvány karkötő
 • Elhízás ellen ajánlott gyógyító ásványok - AngyalKövek webáruház
 • Csakratisztítás teával – a 7 csakra tisztítása - Teapalota

A piros és sárga keveréke, a Napfonat fogyás és a Napé. Ez egy olyan keverék, ami a szellemre a Nap és a testre a Föld is jótékonyan hat.

napfonat fogyás

Fizikai kapcsolat: reproduktív rendszer, bőr, lép, hólyag, belek Ha kiegyensúlyozatlan: féltékenység, düh és más negatív érzelmek, szexuális problémák, allergiák, hólyag Szín jelentése: öröm, önmagunk tisztelete, felszabadulás a tárolt negatívitáskreativitás, felvidulás, felüdülés, boldogság 3. Sárga- a Napfonat, a felső hasi részen található kb.

Csakra pontok

A mentális hozzáállást befolyásolva hat, lehetővé téve, hogy jó természetű, versengő és boldog lehess bármiben amit csak szeretnél. Fizikai kapcsolat: napfonat fogyás, máj, emésztés, idegek, izmok, epehólyag Ha kiegyensúlyozatlan: félelem, önbizalom hiánya, maximalizmus, diabétesz, fekélyek, emésztési rendellenességek Szín jelentése: tisztítás, vitalitás, boldogság, emelkedettség, ego, akarat erőaz energia, a fókusz, a lelkesedés, saját értékek 4.

napfonat fogyás

Zöld-a Szív, a mellkas közepén található. A növekedés és megújulás színe.

Napfonat csakra energetizáló yoga

A zöld a test és lélek közti megfelelő egyensúly, derűt és nyugodtságot hoz számodra és azok számára is akik kapcsolatba lépnek veled. Fizikai kapcsolat: szív, keringés, karok, kézfej, vér Ha kiegyensúlyozatlan: érzelmi instabilitás, szeretet kimutatására vagy elfogadására való képtelenség, kriticizmus, szívproblémák, magas vérnyomás Szín jelentése: egyensúly, a harmónia, a béke, a bőség, önmagad szeretete, érzelmek felszabadítása, a növekedés és az új kezdet 5.

napfonat fogyás

Kék- a Torok- a torok aljának közelében található. A kék egy nagyon erős gyógyító szín.

Dohányzáskor a napfonat fájdalma. A napfonat csakra - Rejtélyek szigete

Nyugalmat, békét és a szabadság valamint együttlét szeretetét hozza el. Fizikai kapcsolat: torok, száj, nyak, fül, tüdő, vállak Ha kiegyensúlyozatlan: kommunikációs problémák, szűk látókör, tudatlanság, a pajzsmirigy, a fül, a nyak és a torok problémái Szín jelentése: fizikai feszültségektől való megszabadulás, kommunikáció, a béke, a gyógyulás, az őszinteség, nyugtatás, tisztító, önkifejezés 6.

 1. Nézzük meg a 7 fő csakra-pontot a testedben.
 2. Fogyni okos orosz karkötővel videó - Energiaoldal Kapcsolódó termékek Fogyás karperec A fogyás karperec található ásványoknak köszönhetően erősíti a következő csakrákat: Hétcsakra.
 3. Hogyan lehet elveszíteni a makacs comb felső zsírját
 4. A napfonat csakra - Dohányzáskor a napfonat fájdalma
 5. Csakra diéta - Női Portál
 6. Természetes mágneses karkötő a könnyű fogyáshoz, Fogyás karperec
 7. Csakratisztítás teával — a 7 csakra tisztítása Csakratisztítás teával a belső harmónia és tudatosság eléréséhez.
 8. Здесь, внутри круга в три с лишним километра в поперечнике, сохранялась память о том, чем была Земля в дни, когда пустыня еще не поглотила все за исключением Диаспара.

Ez a mélyen spirituális szín az agyban található tobozmirigyhez kapcsolódik, ami egy érzékelő szerv. Lehetővé teszi, hogy az napfonat fogyás lásson, halljon, írjon és a Lélek Vezetőkkel együttműködjön. Az agyalapi mirigyhez kapcsolódik, ami kiválasztja a hormonokat a test többi szerve számára. A szellem és test tisztaságát is szimbolizálja és ez a spirituális világhoz való legerősebb kapocs.