Mct zsírégetés. Egészségügyi előnyei

Mct zsírvesztés

Tartalom

  mct zsírvesztés

  A szénhidrátok mellett a Maltargo tartalmaz MCT olajat is - ideális edzés utáni turmixként tejsavófehérjével. A legjobb testtáplálkozás A Maltargo az úgynevezett hardgainerek körében is népszerű, mivel egyre inkább saját súlygyarapítójukat keverik szénhidrátokból és tejsavófehérjéből.

  mct zsírvesztés

  A legjobb testtáplálkozás A Maltargo íztelen, ezért ideális edzés utáni turmixolás keveréséhez fehérjeporral edzés után.

  Kiemeli a legjobb testtáplálkozás Maltargo: hosszú szénláncú szénhidrátok ízléstelen Fogyasztási javaslat: Egy adaghoz keverjen 30 g Maltargo port ml vízbe vagy fehérje italába. Sporttáplálkozás - Engel tipp: Izomépítéshez keverje össze a Maltargo-t körülbelül 30 g tejsavófehérjével edzés után.

  mct zsírvesztés

  A kemény gyarapodók is ehetnek Maltargo-t edzés előtt vagy közben. Tárolási tanácsok: A felbontástól számított 3 hónapon belül fel kell használni.

  mct zsírvesztés

  A terméket zárva, szárazon, fénytől védve és szobahőmérsékleten ° C tárolja. Allergiás megjegyzés: Nyomokban glutént, laktózt, szóját és tojásfehérjét mct zsírvesztés. Értékesítési név: Szénhidrátokkal ellátott italpor hideg italok készítéséhez.

  mct zsírvesztés

  Íz semleges.