KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS

Karcsúsító típus

Mutatunk 10 szuper karcsúsító trükköt molett hölgyek számára! Ha ezeket betartjátok az öltözködés során, akkor ti is ledobhattok pár kilót, legalább is optikailag.

Hogyan tudod karcsúsítani magad? – Tökéletesebb megjelenés az optikai illúziók segítségével

Nézzük, mikre érdemes figyelni! A fekete szín sötét tónusai miatt optikaileg vékonyít, ezért az ilyen színű ruhákkal nem tudsz mellé fogni, de azért ne vidd túlzásba! A körte alkatú hölgyeknél a csípő szélesebb, a felesleg pedig az alsó testtájon, a fenéken, a combon, illetve a csípő körül helyezkedik el.

A deltás típus esetén pedig a has és a derék tájékon van némi súlyfelesleg. A homokóra alkatú hölgyek a legszerencsésebbek, hiszen szinte bármi jól áll nekik. Azonban a megfelelő hosszra nem árt nagyon odafigyelni, hiszen a nagyon rövid fazon nem igazán karcsúsító típus jól még a vékony hölgyeknek sem, nemhogy a kicsit dundibbaknak.

anyagcsere fogyás nagy kereszteződés

A legideálisabb egy térd fölé érő darab. Lehetőség szerint inkább a kisebb mintákat válaszd, és azokat is olyan pontokra helyezd, amiket ki szeretnél emelni magadon.

Dia Alaknyújtó blézer Homokóra testalkatra ideálisak a csípőt is takaró, derékhangsúlyos blézerek. Ha viszont alma típus vagy, szerezz be egy combtőig érő, vízesésszerűen leomló, enyhén A-vonalú darabot, mely megnyújtja a felsőtested.

A nagy méretű, bő ruhák optikailag szélesítenek, de a túl szűk ruhák is nagyon előnytelenek tudnak lenni. Találd meg azt a méretet, és fazont, ami jól áll neked!

a fogyásért imádkozó lelkész

A magas derekú fazonok sokkal előnyösebbek, különösen az alma alkatú hölgyeknek. Sőt, ha a cipőd színe megegyezik a nadrágod karcsúsító típus, azzal mégtöbbet nyújthatsz az alakodon!

nem fogyhat le a vlcd-n

Érdemes beszerezni belőlük párat! A hosszú láncokkal például könnyedén meg lehet nyújtani a vastag nyakakat.

kilenc hír lefogy