A Hydas Hydas tartásjavító és karcsúsító legfontosabb jellemzői:

Karcsúsító szonikus

Tartalom

  karcsúsító szonikus

  Áru helye: Budapest VII. Ez az elektromos arcmasszírozó és -tisztító készülék egy fürdőszobából és táskából sem hiányozhat: segítségével egyszerűen és gyorsan eltávolíthatod az arcbőrre tapadt szennyeződéseket, elhalt hámsejteket, miközben a párna a bőr mélyebb rétegeit és a pórusokat karcsúsító szonikus megtisztítja. Még ez sem minden: nem csak ápol, de egyedülálló masszázsélményben is részesít, valamint a bőr fiatalítását, a ráncok eltüntetését is kiválóan segíti. Hatékonysága az antibakteriális szilikonpárna sörtéiben és a párna által keltett nagyfrekvenciájú szónikus rezgésekben rejlik: az egyedülálló masszázstechnika segít a bőr és a pórusok alapos megtisztításában, ezáltal segít megelőzni a mitesszerek és a pattanások kialakulását is; élénkíti a bőr vérkeringését, ezáltal fiatalítja és feszesebbé teszi az arcbőrt, a ráncokat pedig enyhíti; nem utolsó sorban pedig kellemes masszázsélményben részesít, ami igazi pihenéssé varázsolja a napi rutint.

  Két oldalán különböző méretű sörték kaptak helyet: a nagyobb, durvább sörték karcsúsító szonikus alapszintű arctisztításhoz, míg a kisebb, puhább sörték a finomabb, mélyebb tisztításhoz ajánlottak.

  karcsúsító szonikus

  Töltsd újra a csomaghoz mellékelt USB? Ha egy kis kényeztető arcmasszázsra vágysz, használhatod önmagában is, de a legtöbbet úgy hozhatod ki a párnából, ha kedvenc arctisztító készítményeddel együtt használod. Először nedvesítsd be az arcod, majd vidd fel a kozmetikumot a megszokott rutinod szerint.

  Ezután nedvesítsd be a masszírozó párnát is, majd körkörös mozdulatokkal, perc időtartamban masszírozd bele a karcsúsító szonikus vagy a folyadékot az arcbőrödbe!

  karcsúsító szonikus

  Végül öblítsd le az arcod, és folytasd rutinod esetleges bőrápolók alkalmazásával. Használd napi alkalommal.

  karcsúsító szonikus