Speciálisan kivitelezett alakformáló fehérneműk

Karcsúsító fehérneműk

Használatával akár 2 számmal kisebb ruhákat is hordhat!

karcsúsító fehérneműk

Legalább 1 darabot kell vásárolnod belőle. Termék elérhetőség: Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban! Termékleírás A Slim Lift California Beauty karcsúsító fehérnemű tökéletes homokóra alakot kölcsönöz, elfedi a mellvonal körül kialakuló kitüremkedéseket, kisimítja a combot.

karcsúsító fehérneműk

Kedvenc ruhái úgy fognak állni, mintha Önre öntötték volna, hasa laposabbnak, keményebbnek fog tűnni. A forradalmian új karcsúsító fehérnemű azonnali hatást biztosít, melynek során természetesen karcsú és szép alakot kölcsönöz.

Angi's Fehérnemű Webshop Beatrix trikini, fürdőruha 2017

Növelje önbizalmát és érezze magát szépnek minden ruhában, legyen az a kedvenc farmernadrágja vagy alkalmi ruha. Nincsenek többé kitüremkedő zsírpárnák, csak a gyönyörű alak és a hihetetlen kényelem.

A Slim Lift karcsúsító fehérnemű lehetővé teszi, hogy minden öltözékben nagyszerűen nézzen ki.

karcsúsító fehérneműk

Vegyen fel bármit és mutassa ki szexi vonalait. Tökéletes testalkat azonnali hatással — szexi homokóra alak.

  1. Seprűvéna és nagyobb visszerek ellen is van megoldás Csak egy pár érv a funkcionális és alakformáló harisnyák mellett, hisz sok más jó tulajdonságukért is szeretjük őket.
  2. Karcsúsító turmixok - Méregtelenítő smoothie-k Lady Stella Karcsúsító alakformáló masszázskrém paprika kivonattal Felejtsd el, amit eddig a fogyókúrákról gondoltál!

Olyan ruhákat vásárolhat és viselhet, amilyenről mindig álmodott — a Slim Lift-tel számmal kisebb ruhákat viselhet Sima és elegáns megjelenés, a mellvonaltól egészen a térd alá. A kényelem és az önbizalom érzetét karcsúsító fehérneműk.

karcsúsító fehérneműk

A csomag tartalmaz 1x fekete vagy testszínű Slim Lift California karcsúsító fehérnemű Termék megjelölése.