Azonnal hagyd abba a diétát: 5 vészjósló tünet, amit vegyél komolyan - Fogyókúra | Femina

Fogyás menstruáció

Tartalom

  Valójában számos fiziológiai és pszichológiai oka van annak, hogy a menstruáció súlygyarapodással járhat és ezekkel jobb tisztában lenni.

  fogyás étkezés egy hétig 6 napos fogyás

  Folyadékvisszatartás A felfúvódás gyakori panasz fogyás menstruáció menstruációs ciklus során, amikor az ösztrogén és a progeszteron szint, a női reproduktív hormonok szintje megemelkedik.

  Ez leginkább akkor észlelhető a nők számára, amikor menstruációs ciklusuk második felében járnak.

  x zsírégető fogyás orrplasztika

  A test folyadékvisszatartásának megelőzése érdekében a menstruációs ciklus második felében kerülje a sós ételeket! Székrekedés A menstruációs ciklus befolyásolja, hogy a gyomor-bélrendszer hogyan működik. A progeszteron a belső izmok relaxációját idézi elő, ami a gasztrointesztinális motilitás csökkenéséhez vezet, ami egyes nőknél puffadáshoz és székrekedéshez vezethet.

  A székrekedés csökkentéséhez növelje a rostanyag mennyiségét az étrendben, különösen a menstruációs ciklus második felében. Megnövekedett éhségérzet A progeszteron más súlyos szerepet is játszik a menstruációs ciklus második felében, egész pontosan növeli az étvágyat.

  Ma Karolina és Aida napja van.

  A megnövekedett étvágy következtében megnövekedett élelmiszerbevitel, melyet nem ellensúlyoz a fizikai aktivitás növekedése, állandó súlygyarapodáshoz vezethet.

  A súlygyarapodás elkerülése érdekében kerülje a túlevést, főleg a jobban kívánt szénhidrátok túlzott fogyasztását ebben a fokozott éhségérzetű időszakban.

  fogyjon bmr alatt okozhat-e súlycsökkenést a reumás ízületi gyulladás