Kapcsolódó cikkek

Fogyjon alexandrával, További cikkeink a témában

anavar zsírégetést kohls fogyás

Nos, ez nem mítosz, valóban sokak köszönhetik Alexandrának a fogyásukat vagy azt, hogy jó egészségnek örvendenek. Ma már nem csak fitneszben utazik, hanem egészséges ételekben is! Kifaggattuk kicsit a szexi családanyát az életviteléről és ő szívesen mesélt nekünk magáról! Azért meg kell előtte emelni tea, amely segít a zsírvesztésben kalapunkat, hiszen 18 éves korában már fitnesz magyar bajnok volt, ben pedig Európa, majd Fitnesz Világbajnokságot is nyert.

  • Béres Alexandra elárulta: EZT rontjuk el leggyakrabban, mikor fogyni akarunk - Kiskegyed
  • A cikk megjelenési deje:

Napjaink egyik legnépszerűbb és legismertebb fitneszedzője, és nem csak a számos DVD-jének és videójának köszönhetően, - mert ő aztán igazán gondol mindenkire és azokra is, akik otthon edzenének!

Öröm volt közelebbről is megismerkedni az élettel és energiával teli, hihetetlenül gyönyörű és barátságos Béres Alexandrával!

Béres Alexandra elárulta: EZT rontjuk el leggyakrabban, mikor fogyni akarunk

Bizonyára rendkívül elfoglalt vagy, hiszen állandóan edzéseket tartasz, járod az fogyjon alexandrával és megjelensz a különböző egészségnapokon. Mennyi idő jut így a családodra? Próbálok ebben is egyensúlyt teremteni. A hétköznapokban általában én vagyok a gyerekekkel.

cla fogyás előnyei paraziták okozta fogyás

Délelőtt dolgozom, meg sok sokszor akkor is, amikor lefekszenek. Hétvégente viszont szinte mindig rendezvényeken veszek részt.

súlykonvertáló fogyás erőforrás zsírégető co znaczy

Én ilyen fordított életet élek, mert hiszen ezek az események akkor vannak, amikor a többi ember ráér. Úgyhogy emiatt csak így tudom megoldani, hogyha már hétvégén nem is, akkor legalább hétköznap, de akkor viszont nagyon sok időt tölthessek a gyerekeimmel.

10 kg fölösleg van rajtam, mit tegyek? – Béres Alexandra válaszol

Én viszem őket külön órákra, délután velük tanulok, és este is én fektetem le őket. A hétvégén pedig nagymamáznak, vagy a férjemmel van közös programjuk. De az is előszokott fordulni, mint például most is, hogy szombatra esik két rendezvényem, így vasárnap is velük fogyjon alexandrával.

Ezek alapján lettek besorolva az élelmiszerek ig. Hogy melyik a jó nekünk? Minél kisebb az adott élelmiszer mellett feltüntetett Súlykontroll Index, annál inkább fogyaszthatjuk, és fordítva.

Azért szerencsére előszoktak fordulni iilyen üresjáratok, amikor hétvégén is együtt lehet a család. Lányaid is fitneszeznek?

Béres Alexandra - A program bemutatása - A Súlykontroll Program áttekintése

Szoktatok esetleg együtt edzeni vagy külön sportokra járnak? Mind a két lányom tornázik már.

40 napos fogyás királyi tölgy új erdei súlycsökkentő központ

Panna, a nagyobbik 8 és fél éves, ő ritmikus fogyjon alexandrával már versenyezik is. A kisebbik lányom Flóra, kezdő szintű gimnasztikára jár a 82 éves Irénke nénihez.

gyors fogyás természetes test karcsúsító camisole

Vasárnap pedig úszni szoktunk a lányokkal. Mivel még picik, szeretik, ha sok programunk van és ameddig igényük van rá, nagyon szívesen velük is vagyok. Gondolom, majd mikor évesek lesznek és kamaszodni kezdenek úgyis inkább majd barátnőzni szeretnének.

Szeretnék fogyni 10 kilót, de leginkább azt szeretném, ha le tudnék fogyni a hasamról, combjaimról. Tudom, hogy nem lehet helyileg fogyni, de mi az a mozgás, amitől mégis lehet. Szinte mindent kipróbáltam, kardióedzést, DVD-tornát, stb. Könnyű húsokat, sok zöldséget és gyümölcsöt eszem, mégsem fogyok.

Viszont addig, amíg ők is így kívánják, szeretnék minél több időt velük tölteni. Ez teljesen érthető.

Béres alexandra súlykontroll ételrendelés

Nagyon helyes család vagytok, már csak azért is, mert már 21 éve vagytok házasok a férjeddel. Ez aztán tényleg nem semmi! Van valamit titkod? Vagy szerinted mi a jó házasság titka? Igen, 21 éve vagyunk házasok és 23 éve élünk együtt.

Azt kell mondjam, megtaláltam azt az embert, akit megismerkedésünk óta ugyanúgy szeretek. Mindennap tudom tisztelni, és ami számomra fontos, mindennap megnevettet. Nagyon jó vele együtt élni!

  • „Tenni kell azért, hogyha bármit is szeretnénk.” – interjú Béres Alexandrával
  • Rome Chocolate slim mellékhatásai A görögdinnye diéta mono diéta, így ha legfeljebb 3 napig követi, akkor csak görögdinnyét fogyaszthat, és zöld teát, szénsavas vizet iszhat.

Fontos, hogy ilyen ember legyen mellettünk, akit szeretni és tisztelni tudunk. De emellett egy roppant ragaszkodó típusú ember vagyok. Ha problémám van, annak megoldását először magamban keresem és nem rögtön a környezetemben.

Ez a munkámra is igaz, mert igyekszem ugyanazokkal az emberekkel együtt dolgozni hosszú évek óta. Ezért is emeltem ki azt, hogy jómagam ragaszkodó típus vagyok.

A program bemutatása

Szerintem fontos ez a mai világban, ahol az emberek könnyen lecserélik egymást és mindent mást is. Pedig igenis tennünk kell mindenért, hogy sikerre vigyük. Véleményem szerint a kitartásmanapság kihunyóban van: az emberek nagyon könnyen váltanak. Olyan ez, mintha az emberek mindent azonnal és picit önző módon akarnának, és a vágyaik eléréséért pedig nem tennének elég erőfeszítéseket. Ugyanez igaz a párkapcsolatokra is, hiszen azért is folyamatosan tenni kell. Húha, hát sokunknak biztos van még mit tanulni!